Ρέικι

Η μέθοδος Ρέικι βασίζεται στη διοχέτευση της συμπαντικής ενέργειας μέσα από το σώμα και τα χέρια με το άγγιγμα και είναι μια απλή, ευχάριστη, και φυσική θεραπευτική τεχνική. Η μέθοδος Ρέικι ενισχύει τη σωματική υγεία, την αυτοβελτίωση και την αυτοθεραπεία.

Ρεφλεξολογία

Αυτή η θεραπευτική μέθοδος ασχολείται με τα αντανακλαστικά – θεραπευτικά σημεία που υπάρχουν στο σώμα μας. Η ρεφλεξολογία στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα και την ράχη των ποδιών. Αυτές οι εξειδικευμένες πιέσεις προκαλούν ένα αντανακλαστικό ερέθισμα σε κάθε σημείο και όργανο του σώματος ξεχωριστά, με αποτέλεσμα την διέγερση του νευρικού και του αμυντικού συστήματος του οργανισμού.

Deep Tissue Massage

Θεραπευτική μάλαξη με έντονες πιέσεις στις εν τω βάθει μυϊκές ομάδες και λύση μυϊκών σπασμών (trigger points) που στοχεύουν στη μέιωση του χρόνιου πόνου, στη χαλάρωση των μυϊκών ινών και στην αποβολή τοξινών.

Sport Massage

Θεραπευτική μάλαξη με ειδικές τεχνικές για τη σωστή αποθεραπεία των αθλητών μετά την προπόνηση και την πρόληψη των αθλητικών τραυματισμών σε συνδυασμό με στοχευμένο πρόγραμμα διατάσεων.

Aromatherapy Massage

Χαλαρωτικό μασάζ για καταπολέμηση του στρες, τόνωση, βελτίωση διάθεσης και ανακούφιση από πόνους με τη βοήθεια των αιθέριων ελαίων.

Chair Fast Massage

Γρήγορη μυϊκή χαλάρωση σε ειδική καρέκλα μασάζ που επικεντρώνεται σε σπονδυλική στήλη και χέρια, εφαρμόζεται χωρίς χρήση ελαίων πάνω από τα ρούχα.

Woman’s Trilogy

Άμεση ανάπλαση και αναζωογόνηση σώματος σε τρία βήματα για την αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης και κυτταρίτιδάς. Η απολέπιση βοηθά την επιδερμίδα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να αναδείξει τη χαμένη λάμψη, οι ειδικές τεχνικές μάλαξης με αιθέρια έλαια καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και η εφαρμογή ειδικού τζελ βελτιώνει τη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Search